jún 182018
 

Régi hagyományunkat felelevenítve, a Labdarúgó VB kapcsán tippelésre invitállak Benneteket! A játék nem véresen komoly, nincs nevezési díj, értékes jutalom sincs, viszont jó kis esélylatolgatás, játék a játékban! Bárki, bármikor bekapcsolódhat, nem kell előre nevezi, tippek küldése már magában nevezésnek számít.

Nem ez lesz ezen a honlapon az első ilyen játék, kialakult egy letisztult rendszer, amelyen nem szükséges változtatni. Még a VB kezdőrúgása előtt meg kell tippelni a csoportokból továbbjutókat, és az első négy helyezettet. Az ezekre adott helyes tippeket magas pontszámmal honoráljuk! Mind a 63 mérkőzés eredményére lehet tippelni, ezekhez még egy góltotót is beillesztettünk jutalompontokért! A tippverseny állását folyamatosan frissítem.

A VB meccseit csoportokra bontva ide kattintva találjátok, időrendben pedig itt tájékozódhattok.

A tippverseny végeredménye :

Mérkőzések Csoport továbbjutók 1-4. helyezett Összesen
Bence 104 (2)
260
0 364 (3)
Benedek és GBence
121 (1)
240
30 391 (1)
Kohus Peti 89 (4)
240
0 329 (5)
Rudipapa 97 (3)
220
30 347 (4)
Csizi 89 (4)
260
30 379 (2)

 

ÍGY TIPPELTÜNK!

 

A szabályok a következők:

1./ Legkésőbb június 14-ig meg kell tippelni a VB győztesét – 50 pont – és második, harmadik, negyedik helyezettjét, – eltalálásukat egyaránt 30 ponttal jutalmazzuk. Ugyancsak a torna kezdete előtt várom a nyolc csoportból továbbjutó csapatok megnevezését, ez találatonként 20 pontot ér, függetlenül attól, hogy az adott csapat első, vagy második helyről lép tovább.

2./ Várom a tippeket a mérkőzések eredményeire és gólkülönbségére, minden telitalálat 5 pontot ér, a meccs eredményének eltalálása (győztes, vagy döntetlen) 3 pont. (Pontosítva: győztes/döntetlen eltalálása 3 pont, gólkülönbség eltalálása 2 jutalompont, azaz a mérkőzésenként maximálisan elérhető pontszám 5.)

3./ A csoportkörök után (egyenes kieséses szakaszban), a végeredmény eltalálása 3 pont, a gólkülönbségé 2 jutalompont, függetlenül attól, hogy végeredmény 90 vagy 120 perc alatt alakult ki. Ha valaki döntetlent vár – értelemszerűen – jelölje meg a büntetőkkel továbbjutó csapatot, a találatért 2 bónuszpont jár. (Példákkal: eltalálod a győztest vagy a döntetlent – akár 90, akár 120 perc alatt alakul ki – 3 pont; eltalálod a gólkülönbséget, plusz 2 pont; döntetlent vársz és eltalálod melyik csapat nyeri a büntetőpárbajt újabb plusz 2 pont. Így az egyenes kiesés szakaszában 0, 3, 5, 7 a megszerezhető pontok száma.)

A tippelés teljesen nyilvános, a várt eredményeket ehhez az íráshoz, hozzászólásként tegyétek közzé. A játékba bármikor be lehet kapcsolódni, de az 1./ pontban felsoroltakra csak június 14-ig lehet tippelni. Mivel 48 csoportmeccs lesz, célszerű lenne, ha egyszerre 10-12 meccsre tippelnétek, mindig időben közzéteszem a soron következő meccseket.

Jó tépelődést, jó meccseket és jó szórakozást!

  142 hozzászólás - “A Mi Pilvaxunk Labdarúgó VB tippjátéka 2018”

  1. Igen,ez a csapatszellemről sokat elárul,hogy nem adják fel a küzdelmet.A győzelem szempontjából mindegy ,hogy szép játék,vagy a küzdőszellem vezet hozzá.
    Én mindkettőt nagyra értékelem és tudom,hogy a mai fociban nem a szépség dominál,hanem a taktika,amely arról szól,hogy lehetőleg ne kapjunk ki.
    Egyébként-nem tudom,melyik balkáni ország viszi tovább a volt jugó focistílust-a balkánra jellemző,jugoszláv csapat foggal-körömmel ,hajtó játékát vélem felfedezni a horvátokban.
    Ugyanez volt jellemző 70–es évek Csehszlovák csapatra is.Szinte bárkit képesek voltak legyőzni:
    77-ben az angolokon keresztül jutottak ki az EB-re,ahol a jugókat,hollandokat,végül a világbajnok németeket is legyőzték a hajtásra alapuló játékstílusukkal.
    Nem szép foci,a, kevésbé technikás játékosokra alapszik,mérhetetlenül sok futást igényel,de eredményes lehet.
    Szerintem a horvátok is ezt az „iskolát” képviselték és ez vezetett a sikerhez ezen a VB-n számukra.
    Ennek ellenére nem lettem híve a horvát labdarúgásnak.

    Elhunyt Szepesi György,a legendás sportkommentátor,volt MLSz elnök,MOB aktivista,az Aranycsapat 12. játékosa .
    Lehetett őt szeretni,lehetett nem szeretni.Én mindenképp egy sportszerető és futballőrült embert láttam benne.
    Nyugodjon békében.

  2. A horvátok játékában számomra az volt „különleges”, hogy háromszori hosszabbítás után érkeztek a döntőbe, vert helyzetekből álltak fel, míg a nagy favoritok – Brazília, Németország, Spanyolország – alig mutattak valamit.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .