Sportvilág

 Szerző: - 16:14  Vélemény?
jún 262009
 

Papp Laci és Puskás Öcsi…Törő tánca…világsikerek…a Juventus és a Ferencváros….élsport, amelyet befogadunk.

Hosszak az uszodában, repülő nyílvesszők egy erdő mélyén, az edzőterem levegője, foci a barátokkal…a sport amelyet űzünk.

Ugye vannak élményeink? Szó eshet itt akár még íjászatról is… 🙂

  723 hozzászólás - “Sportvilág”

 1. A 3:3 Észtországban annyit megoldott,hogy nem jutunk ki a 2020-as EB-közvetlenül.Azt nem tudom,van-e még esélyünk más vonalon kijutni a tornára,mert fingom nincs,mi ez a nemzetekligája vagy micsoda .
  Ma Lakat.T,Károly boncolgatését hallgattam a rádióban.Nem tudok nem egyetérteni vele abban,hogy újra csapatépítés folyamatába került a válogatottunk Rossi kinevezéésével.Ahogy ez már a sokadik csapatépítés az tóbbi 2-4-6 évben.Mindegyik “új”szövetségi kapitányunk építekzni kényszerül,mert -ugyanis- nincs masszzív tengely egy ütőképes nemzeti tizenegy összeállítására kishazánkban,de az egész világon se.
  Ugyanakkor a fent említett szakember nem tudott semmi olyat megemlíteni,amire támaszkodhatunk a jövőben.Tények a látottak alapján,melyek egyébként elfogadhatóan hangzottak.
  Egy szeget a fejbe verő mondat azonban elhangzott:Rossi a védelem megerősítését látta a győzelem kulcsának.Ha nem ebben a fekfogásban lépünk pályára,akkor nincs a remi…

 2. …esetleg az újonc Orbán egyéni hibája miatt kaphattunk ki?Az ilyen meccseket egyéni botlások eldönthetik.

  Mivel nem láttak a meccset,csak “utó kommentekből” értesültem a a játék képéről,tettem fel a fenti költői kérdést.

 3. A görögök elleni válogatott meccs első félidejét láttam, ez a csapat sokkal meggyőzőbb volt, mint a korábbi vezetések irányításával játszók. Sajnálom a vereséget, nem tudom miért kaptunk ki, mert a látottak alapján a görökök sem képviseltek nagy játékerőt.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..