Sportvilág

 Szerző: - 16:14  Vélemény?
jún 262009
 

Papp Laci és Puskás Öcsi…Törő tánca…világsikerek…a Juventus és a Ferencváros….élsport, amelyet befogadunk.

Hosszak az uszodában, repülő nyílvesszők egy erdő mélyén, az edzőterem levegője, foci a barátokkal…a sport amelyet űzünk.

Ugye vannak élményeink? Szó eshet itt akár még íjászatról is… 🙂

  693 hozzászólás - “Sportvilág”

 1. A magyar röplabdás lányok 3:0-ra leiskolázták a cseheket, és ma Európa Liga döntőt játszanak a Papp László Sportarénában a bolgárokkal! Sajnos 20:00-kor, amikor a Portugál Spanyol meccset játsszák “valahol Oroszországban”

 2. Annyira alapjáraton vagyok sportberkekben,hogy fogalmam nem volt ezekről a meccsekről.Az eredményeken Kazahsztán után nem csodálkozom.

  Azért vagyok ennyire fociunott,mert szurkolóként elegem van a saját csapatunk eredményeit -élőben-követni.Nem tudok több helyre koncentrálni,meg nam is akarok.A kedvenc klubbot egy életre válasszuk,ahogy az asszonyt is.
  El lehet tőle válni,meg lehet unni,stb,de nyomot hagy örökre.

  Mint szurkoló,sokszor találom magam szemben X aktás jelenséggel.Az a csapat,amely egyik héten veri szép játékkal a listavezetőt,miért kap ki,jobb esetben döntetlenezik az utolsó helyen kullogóval?
  Mért kap ki zsinórban ötször a csapat,amikor előtte tizenegy meccsből tízet megnyert,egyet remizett?

  A válasz nem odaát van…

 3. Hazai pályán is kikaptunk, ezúttal Ausztráliától. Szánalmas volt! A “magyar” gól úgy született, hogy az ausztrál fiú védhetetlenül fejelt úgy a saját kapujába, hogy húsz méteres körben egy magyar játékos nem volt. De hogy ne maradjunk szerzett gól nélkül, röviddel a befejezés előtt szintén öngóllal szereztünk vezetést – az ausztráloknak.

  Négy tavaszi meccs, három vereség, egy döntetlen. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy haza kellene küldeni a kispadot koptató belga urat… de erős a gyanúm, hogy édes mindegy.

  A VB szempontjából érdemes volt az ausztrálokat figyelni – az égvilágon semmit nem mutattak, nagyon csodálkozom a csehek felett aratott 4:0-as győzelmükön.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.