Már 102011
 

Ma reggel a Duna TV vendége volt az Örökség zenekar három tagja – Erika, Reni és Miki.

Jó hír a rajongóknak: (a rövid beszélgetésből) megtudhattuk az első fellépésük helyét és idejét is, majd rábukkantam erre a plakátra:

Korábbi írásaink az Örökségről:

2011. február 6.
2011.március 2.

  9 hozzászólás - “Első Örökség koncert – interjú a Duna Televízióban”

 1. Doki, örülök hogy segíthettem egészséged ápolásában 😀
  Eredetileg Ágicának készült a felvétel, de aztán gondoltam, ha már úgyis megvan másoknak se kelljen végignézni az egész műsort, ha tán csak ez a rész érdekli 🙂

 2. P.bub, köszönjük a jelzést (ezt is, na meg a korábbiakat is)! 🙂

 3. Jelentem,hogy a helyreigazítás a pénteki lapban megtörtént.

 4. Visszatérve röviden a sajtóban megjelenő tévedésekre, erre valóban oda kell még egy ideig figyelni, de talán egy-két koncertet követően már alakul a helyzet és mindenki tisztában lesz a változással. Bár a Kisalföld cikke “meglepetést” ígért a közönségnek – talán épp az új tagokat szánták annak (?).
  Egyelőre annyit tehetünk, hogy – mint ebben és a múltkori győri esetben is – ha ilyet tapasztalunk, közreműködhetünk, hogy mielőbb javítsák a tévedést, hiszen ez nemcsak a közönség nem megfelelő tájékoztatása, hanem problémák adódhatnak abból is, ha másvalaki(k) arcképével reklámoznak egy rendezvényt. P.bub-nak köszönhetően, aki utána is járt a szerkesztőségnél a dolognak, igen hamar nemcsak jelezni tudtunk az érintetteknek, hanem ők már tudták azt is, kivel kell felvenni a kapcsolatot az ügyben. Ígéretet is kaptak, hogy hamarosan egy rövid helyreigazítás jelenik meg a lapban.

 5. ” Tisztelt Barátaink!

  A nagy érdeklődésre való tekintettel megkezdődött az április 9-i bemutatkozó koncertünk jegyeinek internetes elővétele. A jegyrendeléseket az azorokseg@gmail.com címre kérjük elküldeni. Papíralapú jegyek a jövő hét közepétől lesznek kaphatók a Művelődési Központban és a Mind Zene zenelaborban ( VIII…. ker. Krúdy u. 9. ) Jegyár elővételben április 8-ig 2490Ft a rendezvény napján a helyszínen korlátozott számban 2990Ft. Szülőkkel érkező gyermekek 10 éves korig a rendezvényt díjtalanul látogathatják. Mivel a Művelődési Központ befogadóképessége korlátozott ezért mindenképpen javasoljuk a jegyek elővételben történő megváltását. Infóvonal: 30/320-0635″

 6. A sajtóorgánum felelős azért, amit publikál. A város honlapján megjelent – azóta már korrigált – megjelenéshez hasonlóan, a szerkesztőség alighanem az archívumból húzott elő valami régebbi képi dokumentációt.

  A megfelelő helyreigazítás mind a napilap, mind a koncertszervezők érdeke, de leginkább a potenciális közönségé, hogy ne érje meglepetés, ha megvásárolja a hangversenyre a belépőjegyet és nem azt kapja, amiért fizetett.

 7. Csak érdekesség képpen jegyezném meg,hogy a márc 13-i Mosonmagyaróvári Kormorán koncertet,a Kisalföld napilapban olyan képpel reklámozzák,amin a Koltay úr, a Miki és a Reni van. Jó lenne,ha a Kormorán koncertek szervezői jobban odafigyelnének az ilyen “apróságok”-ra.

 8. Nyervi, ez a felvétel nekem többet használt, mint egy levél Xanax… ügyes vagy, hogy közkinccsé tetted a beszélgetést! (Reggel kicsit felment bennem a pumpa…)

  Április 9-i plakátot figyelmesen megnézve több új információt is hordoz: egyrészt megtalálható rajta a majdani honlap címe (egyelőre még nem működik), valamint – gondolom – a zenekar logója, nekem tetszik.

  Amivel nem vagyok teljesen kibékülve, az a rovásírással szereplő név. Az nem baj, hogy jobbról balra halad – így is elfogadott – de az utolsó karakter – a két ferde vonással áthúzott függőleges vonal, ma legelterjedtebben a “Gy” betűt jelenti, egészen archaikus rovásgyűjteményben találtam csak egy ábécét ahol “G” betűnek felel meg és az “S”, valamint az “R” betűt sem a legelterjedtebb karakterkészletből választotta a grafikus. Persze ha ez volt a cél, az nem kifogásolható, de ha megnézitek pl. az “S” betűt a hivatkozott táblázatban, nem találjátok meg a plakáton szereplő formában. A függőleges egyenes rovás ma legelterjedtebben az “Sz” jele. De hát ez legyen a legnagyobb baj, szóljon inkább a zene, hányat kell még aludnunk addig?
  🙂

  Ami pedig A mi Pilvaxunk Örökséggel foglalkozó cikkeit illeti, egyelőre az utolsó végére elhelyezem a többire mutatkozó hivatkozást, azután majd összefésüljük valahogy.

 9. Aki lemaradt a beszélgetésről, Nyervi jóvoltából megnézheti:

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..