Hajrá Loki !!!

 Szerző: - 09:50  Vélemény?
aug 252009
 

Loki
Forrás

A hírek szerint Budapesten már elfogytak a jegyek, ezért Debrecenből 2500 darabot küldtek pótlólag. Tízesével vásárolják a belépőket, Debrecenből autókaravánok, különvonatok indulnak a Puskás Ferenc Stadionba. Minden bizonnyal teltház előtt fogja harmincezer ember biztatni a Lokit.

Így sem lesz könnyű, a tét óriási – a bolgárok számára is. Reméljük, az európai labdarúgás jegyzett csapatai közé lépés karnyújtásnyira lévő lehetősége nem hat bénítólag a játékosokra, jelentős előnyük tudatában felszabadultan, gólratörően fognak játszani. Az egész ország ma estére Loki szurkolóvá válik, a nézőtéren, a képernyők előtt szurkolunk – HAJRÁ LOKI !!!

Remélem a csoportkörben azután szoríthatunk a Lokinak a Barca, a MU, Real Madrid vagy … a Juventus ellen! De ehhez ma este nagyon ott kell lenni – mindannyiunknak!

TV2 – 20:15 !

  5 hozzászólás - “Hajrá Loki !!!”

 1. Kicsit képzavar lesz mert az idézet Dr.Kemény Dénestől való de:”Itt Zimbabwét még mázlival se kaphattuk volna.”
  Ez a BL főtáblája az meg a Vízilabda Világliga volt.Ahol ugye a VB legjobb nyolc helyezettje érdekelt.

 2. Fiorentina, Liverpool, Lyon…tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de nincs vesztenivaló, minden berúgott debreceni gól, minden megszerzett pont aranyat ér majd.

  A Fiorentina elleni meccsen nagyon szeretnék személyesen is ott lenni – HAJRÁ LOKI !!!

 3. Én is gratulálok a Lokinak!

  Csizi kérdésére nem tudok válaszolni, ugyanis én a meccset rádión keresztül hallgattam, az albérletben. Illetve a második gólnál értem ‘haza’, addig tömegközlekedési eszközökön, vagy városban mászkálva hallottam.
  Az meccs végére nem emlékszem. Én elaludtam, az mp3 lejátszóm pedig lemerült. 🙂 (De közvetítést szerintem végig bírta.)

  Szerencsére ilyen szempontból csendes helyen van az albérlet, nem érzékeltem semmit a győzelemből – még ma munkába jövet sem.

  De vannak olyan munkatársaim, akik tegnap ott voltak és a helyszínen szurkoltak. Majd biztosan mesélnek róla…

 4. Gratulálunk a Debrecennek a tegnapi szép sikerhez, a gyönyörű gólokhoz, az érett, kulturált játékhoz, de leginkább ahhoz, hogy sikerült örömet szerezniük az egész ország labdarúgást szerető polgárainak! Nagyon irigylem azokat, akik a helyszínen szurkolhattak.

  Izgatottan várjuk a pénteki sorsolást, akármit hoznak a csoportmeccsek, az biztos, hogy a legjobb európai klubcsapatok közül néhányat láthatunk a Puskás Stadionban. Reménykedünk a tisztes helytállásban … a labda pedig gömbölyű. Köszönet a Loki sportolóinak a tegnapi estéért – jó volt magyarnak lenni!

  Angie! Volt nagy fieszta Debrecenben?

 5. Megy a közvetítés, hamarosan kezdődik a meccs… Hajrá!!!!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..