máj 182013
 

Székesfehérváron Pünkösdkor immár kilencedik esztendeje öltöznek virágdíszbe a város nevezetességei. A rendezőknek talán idén volt legnehezebb dolguk: a sétálóutcában nagyon komoly munkálatok folynak, díszburkolatot kap, teljesen megújul, így a virágkompozícióknak olyan helyeket kellett keresni, amelyek kívül esnek az építési területen. A feladatot tökéletesen sikerült megoldani, a városközpont ünnepi díszbe öltözött, méltón a város által meghirdetett Szent István emlékévhez.

Sajnálom, hogy nem tegnap fényképeztem, hiszen a virágkölteményeket már elhelyezték, az esti szélvihar, özönvízszerű esőzés nem használt a növényeknek, de a felvételek talán ezzel együtt is visszaadják az alkotások varázsát. Úgy tűnik, a tetszhalott város kezd feléledni: sorra nyílnak teraszok, pékségek, sőt – Pécstől koppintva – a soha el nem múló szerelemért, még lakatokat is elhelyezhetnek a párok, az egyik csöndes sarokba :-).

A fekete keretre kattintva az oldal elhagyása nélkül indul a vetítés.

Ha valakit érdekelnek a részletek, itt olvashat bővebben róluk.

  Egy hozzászólás - “Virágálom Pünkösdkor”

  1. Ugyanerről egy rövid tudósítás:

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..