Sze 272016
 

A XX. század Magyarországát két izmus döngölte sárba: a Németországból érkezett nemzetiszocializmus, a Szovjetunióból behurcolt kommunizmus. Egyik ideológiát, s azok következményeit sem akartuk, német, majd szovjet megszállással okádták hazánkra. Megtalálták honi lakájaikat, a nyilasokat, a kommunistákat, a mindenre vállalkozó hazaárulókat. Az izmusok generációk életét tették tönkre, hatásuk tetten érhetők évtizednyi távolságból, mindennapi megnyomorítottságunkban. A bárkit, bármit kiszolgálni kész lakájok most is köztünk vannak, hatalomért lihegve…

kormanyplakat_2

A XXI. század második évtizedében újabb izmussal, az iszlám fundamentalizmussal kell szembenéznünk. Mindhárom izmusban van egy közös pont: erőszakkal kényszeríti akaratát másokra, az ellenállók fizikai megsemmisítésétől sem riad vissza. Nem válogat az eszközökben: sortűz, gázkamra, robbantás, lefejezés, tömeggyilkosság.

Az újkori népvándorlás okainak elemzése, feltárásának megkísérlése meghaladja ennek az írásnak és oldalnak a kereteit. Az mindenesetre roppant különös, hogy Európa egykor jobbik fele szembeszállt a nemzetiszocializmussal és a kommunizmussal is, míg a népvándorlást ölbe tett kézzel, tehetetlenül szemléli. Pedig a jogi helyzet világos: idegen ország állampolgára csak érvényes útlevéllel, beutazási engedéllyel léphet egy másik területére; ez akkor is így van, ha Schengen a belső határokat légiesítette! Magyarország kerítést építve tartóztatja fel (de nem állíthatja meg) a migrációs áradatot, akik egy éve gyalázták ezért, ma szintén kerítéseket húznak. Nem állíthatjuk, hogy az érkezők között nincsenek védelemre szorulók, de ezerszer többen jönnek, akik semmibe veszik a befogadó országok törvényeit, végső soron saját ideológiájukkal, kultúrájukkal, erőszakkal akarják meghódítani Európát! Háború dúl, amelyet nem egyenruhás katonák vívnak egymással, hanem terroristák támadnak aljasul, ártatlan, civil, fegyvertelen embereket gyilkolva. Európa “megoldása”: osszuk szét a tagállamok között őket! Az pedig, hogy egy ország nem kíván befogadni, nem mellesleg a migráns sem a számára kijelöltben kíván élni, nem éri el a döntéshozók ingerküszöbét.

Kerítést építettünk, népszavazással nyilváníthatjuk ki akaratunkat. Tudjuk ez édeskevés, de még így is sokkal több annál, mint amit Brüsszel és kollaboráns politikusai tesznek! Referendumunk eredménye lehet pusztába kiáltott szó, ám lehet az ellenállás egyik legfontosabb mozzanata!

Magunk egyet tehetünk. Vasárnap rászánunk fél órát életünkből, elmegyünk a közeli szavazóhelyiségbe, s húzunk két egymást metsző vonalat abba a négyzetbe, amelyet lelkiismeretünk, a magyar jövőért érzett felelősségünk diktál.

  5 hozzászólás - “Egy vérből valók vagyunk”

 1. Egyetértek.

  A jelenlegi inváziót azonban még nem az említett problémák generálják.

  Belgrádból 300, katonakorú férfi erőltetett menetben masírozott tegnap a magyar határ felé. Ők nem tartoznak az éhező, szomjazó klímamenekültek közé…

 2. A lényeg lényege az utolsó bekezdésben van megírva.Földünk változik,közeleg a “Forróság-korszak” és megindul egy népvándorlás a túlélésért.Célirány a hűvösebb klíma és a magasabban fekvő helyek, mert támad a víz,csökkennek a szárazföldek és az embereknek el kell férniük valahol…

 3. Lezárandó ezt a témát, érdemes elgondolkodnunk az eredményen! Valóban, sokkal jobb lett volna, ha átlépjük az érvényességi küszöböt, hiszen ennek elmaradása, mind külföldön, mind belföldön jó ürügy arra, hogy megkíséreljék eljelentékteleníteni a 3 300 000 “NEM” hatását.

  Érvényességi küszöb? Miért nem negyven-, vagy éppen hatvan százalék? Mi a hatása? Ha átlépik azt az érvényes szavazatok, KÖTELEZI az Országgyűlést a kérdésben foglalt népakarat törvénybe iktatására. Így “csak” törvénybe foglalhatja, ha van rá politikai akarat. A 98 százalék “NEM”, elég egybehangzó népakarat!

  Kesereghetünk a választói passzivitás okán. De ötven százalék fölé egyedül a vizitdíj miatt mentünk az eddigi összes népszavazáson! Csak halkan megkérdezném: lemondott az akkori kormányfő ezért? Mindenkinek ajánlom elolvasásra az Illiberális blogon megjelent elemzést a választói távolmaradás okairól, bár nem értek mindennel egyet, de alapvetően igazak az ott leírtak!

  A lényeg: 3 300 000 ember, a teljes lakosság harmada deklarálta, hogy nem kívánja, hogy az általa szabadon megválasztott népképviseletet megkerülve, Brüsszel idegeneket telepítsen Kárpáthazába. Ha valaki ebből azt olvassa ki, hogy kétharmad pedig akarja, az demagóg! Azok akarják, kb. 60 000-en, akik “igen”-nel szavaztak.

  Remélhetőleg a magyar példát mások is követni fogják a nép megkérdezésével. A mi 3 300 000 szavazatunk világpolitikai jelentősége eltörpül az Egyesült Királyság EU-ból történő kilépése mellett, amelynek – gyaníthatóan – egyik fő oka, a migrációs válság volt!

  Sajnos csak a felszínt karcolgatjuk. Egy másik hivatkozás, Bayer Zsolt publicisztikája tekint mélyebben a helyzet valódi okára: ez nem más, mint a demográfiai krízis! Európa társadalmai lelkibetegek, nem reprodukálják önmagukat, míg az u.n. harmadik világban akkora népességrobbanás történt, hogy az amúgy is tönkretett és kizsigerelt Föld képtelen az alapvető szükségletek – ivóvíz, táplálék, emberhez méltó hajlék – kielégítésére. Ha ebbe belegondolunk, sokkal több okunk van elkeseredni, mint a választásról távolmaradottak száma miatt emészteni magunkat!

 4. “Nekünk Mohács kell…” Sajnos nem sok értelme van a felvilágosításnak. Az előző rendszerből itt maradt balliberális sajtó dominanciája, és a rendszerváltás által teljhatalmukat elveszett, és ezt soha meg nem bocsátó ballib politikusok úgy elvadították híveik egy részét, hogy azok semmit sem hisznek el a kormánynak, vagy nekünk kormánypárti polgároknak. Bármilyen érv elhangozhat a népvándorlást, iszlám inváziót és Brüsszel hazaárulását bizonyítandó, nem hiszik, Orbán trükkjének gondolják. Minket hívnak elvakult Orbán-hívőknek, és ők a vakok, akik TV- és internettudósítások ellenére sem veszik észre, hogy velünk együtt életveszélyben vannak. Pedig ma már a nyugati média is egyre kevésbé cenzúrázott, kénytelenek elismerni: egyre több migráns jön, nem háborús övezetből jönnek, és nem dolgozni akarnak, hanem uralkodni. A szocik még ma is azzal kampányoltak: nincs is kvóta, értelmetlen a népszavazás kérdése, holott Junker kedden kijelentette: a keleti országoknak is MEG KELL SZERETNIÜK A KVÓTÁT, fel kell gyorsítani a migránsok szétterítését.

  Nem tudom, mi lesz a népszavazás eredménye, és elképzelni sem merem, mi lesz, ha érvénytelen lesz. Akkor valószínűleg el kell szenvednünk 1. azt, hogy az EU gyarmata és nem tagja leszünk, döntési jog nélkül, 2. ennek folyományaként pár év múlva muszlim megszállás alá kerülünk. Talán az majd ráébreszti a ma még Orbán bukását mindenáron áhító ballib barmokat, hogy össze kell(ett volna) fogni. Csak akkor már késő lesz és valószínűleg nem csak 150 év. Ezért írtam, hogy nekünk Mohács kell. Csak hát ez a Mohács – ha bekövetkezik – sokkal nagyobb kárt és pusztulást okoz.

  Most imádkozzunk hát a népszavazás sikeréért, ne holnap kelljen azért, hogy aznap ne éppen minket késeljen meg egy muszlim állat.

  Azért belinkelem a Röplap Aktuális számát és Aktuális jegyzetét.

  Nem tudom két napért érdemes-e, de magam után hagyott jelnek jó lesz…

 5. Tóth Gy. László politológus nagyon figyelemre méltó érvelése, érdemes elolvasni!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..