jún 202013
 

Odakinn eszméletlen forróság, odalenn üdítő hűvösség… ilyen egy klubkoncert: kis felüdülés a hétköznapok szürkeségében. Budapesten olvadozik az aszfalt, jóval naplemente után is 30 °C felett a hőmérséklet; a parányi színpadon hangszerek, zenészek, mi pedig újra élő előadásban hallgatjuk Margit József életműalbumának dalait. Így volt kerek az egész!

Persze vannak új hírek is, elvégre egyszer – talán nem is annyira sokára – majd megjelenik annak a koncertnek a filmfelvétele, amelyről olvashattátok @ngie írását honlapunkon. Olyan egykori Kormorán formáció (Gál, Jenei, Koltay, Margit, Németh) is látható lesz, amely közel három évtizede – ebben a felállásban – nem muzsikált együtt… Ha lesz hír a koncertfilm megjelenéséről, azonnal megosztom veletek!

Visszatérve a tegnap estéhez: még torta is került és jutott mindannyiunknak, hogy megünnepeljük szülinaposainkat :-). Figyeljétek a jobb oldali programajánlót, amint lesz újabb koncertidőpont, megjelenik!

Szülinaposok 🙂

  Egy hozzászólás - “Oázis a BackStage-ben”

  1. Amíg az official video, vagy a DVD, avagy hát a koncertfilm megjelenik,
    addig is :

    http://youtu.be/l698xtdK2cg

    http://youtu.be/fRj6uxGeZUo

    http://youtu.be/MWt8tFLyVug

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..