„A mi Pilvaxunk” EB tippjátéka 2012

 Szerző: - 06:45
 

 

Ahogyan erről korábban már esett szó, régi hagyományt felelevenítve, a hamarosan kezdődő Labdarúgó EB kapcsán játékos tippelésre invitállak Benneteket!

A szabályok a következők:

1./ Még a legelső kezdőrúgás előtt meg kell tippelni az EB győztesét és második helyezettjét, ennek eltalálását 20 ponttal jutalmazzuk mindkét esetben. Ugyancsak a torna kezdete előtt várom a négy csoportból továbbjutó csapatok megnevezését, ez találatonként 10 pontot ér, függetlenül attól, hogy az adott csapat első, vagy második helyről lép tovább.

2./ Várom a tippeket a mérkőzések gólkülönbségére, minden találat öt pontot ér, a meccs eredményének eltalálása (győztes, vagy döntetlen) 3 pont. A csoportkörök után, ha valaki döntetlent vár és eltalálja a büntetőrúgásokkal továbbjutó csapatot, 4 pontot kap, ha csak az eredményt, akkor 3 pontot. Ha egy mérkőzés sorsa a hosszabbításban dől el, a végeredmény számít, vagyis a továbbjutót helyesen tippelő 3 pontot, a döntetlenre tippelő 0 pontot kap. *Pótlólagos kiegészítés: a gólkülönbség eltalálása ebben az esetben is 5 pont, tehát ha valaki úgy tippel, hogy „x-y csapat mérkőzése 0:0-ra végződik, de 11-esekkel az x csapat jut tovább”, az összesen 9 pontot ér, ha a példának felhozott meccs 1:1 lesz és eltalálja a 11-kel továbbjutót az – értelemszerűen 3+4 pont.

A tippelés teljesen nyilvános, a várt eredményeket ehhez az íráshoz, hozzászólásként tegyétek közzé. A játékba bármikor be lehet kapcsolódni, de 1./ pontban felsoroltakra – mondjuk – a nyitómeccs befejezéséig lehet tippelni.

Jó estét, jó szurkolást és várom a tippeket!

A tippjáték VÉGEREDMÉNYE (31 mérkőzés után)*:
doktorcsp (6.) 37 40 77
rudipapa (5.) 29 60 89
Kohus Peti (4.) 51 60 101
Vkrisz (1.) 63 60 130
HOD (3.) 64 50 114
sanyi26 (2.) 45 80 125

 

*Első számoszlop: mérkőzésekre leadott tippekért szerezett pontok; második: csoportkörből továbbjutókra, ezüstérmes, aranyérmes csapatra leadott tippekért járó pontok; harmadik oszlop: összpontszám, zárójelben a tippversenyben szerzett helyezés.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .