ápr 072018
 

Az alábbiakban közzéteszem Rudi levelét.

Kedves Barátom, volt Játszó-, vagy Osztálytársam, volt, vagy jelenlegi Munkatársam, Rokonom!

Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy elolvasod ezt a levelemet, bár politikáról szól, amit talán utálsz. Persze nem tudom, hogy miért, mert a politika rólunk szól. Rólad, rólam, az életünkről, a hazánkról. Én mindenesetre elkezdem, még nem tudom, milyen hosszú lesz…

Miért mentem el a Békemenetre? Miért szavazok április 8-án a Fidesz-KDNP-re? Két mondatban: mert a többi párt nem azzal foglalkozik, ami a leglényegesebb: az Európa, benne a hazánk puszta létét fenyegető migrációval, sőt, ők beengednék a migránsokat. A Fidesz és a Visegrádi 4-es országok azonban megvédik magukat a muszlim inváziótól, a pusztulástól.

   Letagadhatatlan tény: Akár Soros által szervezve, akár nem, de NÉPVÁNDORLÁS van! Afrika és a Közel-Kelet élhetetlen lett annyi ember számára. Klímaváltozás, háború, túlnépesedés, vagy a szegénység… mindegy. Ide akarnak jönni, mert itt jobb életet remélnek. Mondhatjuk, hogy joguk van hozzá – a túlélés joga. De ugyanezen a jogon – a túlélés jogán – az is természetes, hogy mi meg nem engedjük be őket, hanem védekezünk. Amikor mi idejöttünk 896-ban, ellenünk is védekeztek az útvonalunkba eső, és az itt élő népek. Legyőztük őket, és ez a mi hazánk lett. A mi nyelvünk, a mi kultúránk lett uralkodóvá, ők beolvadtak. Mentünk volna tovább is nyugatra, de az ott lakók erősebbek voltak, és megvédték hazájukat. Ennyi. Tanultuk ezt történelemből? Tanultuk. Mégis vannak, akik nem ismerik fel, hogy napjainkban ugyanaz játszódik le, mint akkor. Ugye, Te is azt mondod, hogy az ilyen emberek jobb lenne, ha visszaadnák az érettségi, sőt, általános iskolai bizonyítványukat? Ahol az életkörülmények rosszak, onnan az emberek elvándorolnak, hogy új hazát keressenek maguknak. HAZÁT! Mit jelent a HAZA? Olyan helyet, ahol a saját szokásaink, törvényeink, vallásunk szerint élünk, nem másokéi szerint. Olyan helyet, ahová nem integrálódni (beolvadni), nem az ott élőket szolgálni megyünk, hanem birtokolni, uralni a területet. Ez a haza fogalma, és a bevándorlók pontosan ilyet szeretnének. Itt. Ez a helyzet, ez a tét! Az önvédelem mióta számít idegengyűlöletnek?

Ha mindenáron szolidárisak akarunk lenni, ha mindenáron segíteni akarunk rajtuk, a segítséget kell odavinni, ahol ők laknak. Önzetlenül, nem a megtérülést nézve békét teremteni, és felépíteni mindent, ami élhetővé teszi azokat a területeket, ahonnan ők jönnek. EZ LENNE A KERESZTÉNYI CSELEKEDET, nem az önfeladó, végső soron öngyilkosságot jelentő befogadás! Érdekes kérdés, hogy a migránsok miért nem otthon, a két kezük munkájával akarják elérni a jobb életet…?! Nekünk talán az ölünkbe hullott minden? Ha ők ott nem hajlandóak tenni érte, itt talán fognak? Valamit igen: szexuális jobb életük reményében európai nőket erőszakolnak meg sorozatosan. Verekednek, késelnek, lövöldöznek. Nem a terroristák – az egyszerű, úgymond „mezei” bevándorlók is! A jobb élet reményében… Nos, igen, a SAJÁT jobb életük reményében, nem törődve azzal, hogy ez rosszabb életet okoz a befogadók részére… sőt, talán direkt ezért. Elképesztő, hogy vannak, akik a mi ’56-os kivándorlóinkat hozzájuk hasonlítják, hogy ezzel zsaroljanak minket. Nem?

Az, hogy valamilyen nagyon jól szervezett gazdasági-politikai erő mégiscsak áll e népvándorlás mögött (Soros, vagy nem Soros tök mindegy), több tényezőben is tetten érhető. Pl. abban, hogy a migránsokat ellátják pénzzel, technikai eszközökkel (okos telefon, GPS, térképek, útleírások), „migráns szótárral”(!), és ötletekkel, hogyan lehet becsapni az európai hatóságokat. Vagy abban, hogy embercsempész bandák sokasága szállítja őket át a tengeren. Nem utolsó sorban pedig abban, hogy az Európai Unió vezetői nemhogy védenék a külső határokat, hanem direkt beengedik, sőt hívják a migránsokat! Más szokású, más vallású, más törvények szerint élő emberek millióit. Ráadásul nem ezeket akarják hozzánk asszimilálni, hanem minket köteleznek az asszimilációra (pl. templomaink bezárásával, ugyanakkor mecsetek építésével). Az Európai Unió „európai” vezetői! Az emberiség történetében ilyen önfeladás sohasem volt tapasztalható! Az ember magától nem ilyen! EZ nem természetes jelenség! Az meg főleg nem, hogy azt sem akarják megengedni, hogy azok, akik ezt őrültségnek tartják, kimaradhassanak belőle. Kényszeríteni akarják a befogadást elutasító országokat, hogy mégis fogadjanak be. Vajon miért?! Te érted ezt? Miért nem elég, hogy csak Nyugat-Európát szállják meg a muszlim és afrikai népek? Miért nem elég, hogy csak oda telepedhessenek be, ahová kifejezetten hívják őket? Ez is azt mutatja, hogy itt egy alaposan megtervezett és megszervezett Európa-ellenes projekt fut! Ez nem szolidaritás kérdése, ez nem keresztényi irgalmasság kérdése! Ez egy külső akarat Európára erőltetése, hogy az felszámolja önmagát!

Ehhez azonban nincs joguk! Ezt jeleztük a Békemenettel az Unió, sőt az ENSZ felé, és a jelenlegi ellenzék felé is! Az ellenzék ugyanis, ha hatalomra jutna, az Unió és az ENSZ minden kívánságát, ajánlását teljesítené. Beleértve a felső határ nélküli befogadási kvótát is, mellyel végleg tönkretenné hazánkat. Hogy ezt honnan lehet tudni? Az összes ellenzéki párt – beleértve a Jobbikot is! – azt hangoztatja, hogy az Európai Unióval javítani, kell a kapcsolatunkat. Nem „harcolni” kell velük, hanem együttműködni. Nos, a „jobb együttműködés” első számú feltétele az Unió részéről a betelepítés elfogadása és megkezdése! Anélkül nem fognak kibékülni egyetlen kormánnyal sem! Ezt az ellenzék – a Jobbik is – pontosan tudja! Ezért, ha győznének a választáson, elkezdenék betelepíteni a migránsokat. Hogy elmondhassák: Magyarországot „visszavezették” Európába. Ez azonban több problémát is felvet. Például azt a lényegeset is, hogy mostani ígéreteiket, a magasabb bérekről, nyugdíjakról, jobb egészségügyről, stb. nem tudnák betartani (még, ha akarnák sem)! Hiszen a migránsokat el kell majd tartani! Ez pedig minden éveben emelkedő költségeket jelent majd, a migránsok egyre növekvő száma miatt. Nem beszélve a biztonságra fordított költségekről (állandó rendőri, sőt katonai jelenlét a nagyobb városok utcáin, ahogy Párizsban, Brüsszelben). Egyszerűen nem lesz pénz a saját dolgainkra, újra adókat kell emelniük, kölcsönöket felvenniük. Újabb eladósodás, másoktól való függés várható. Ismétlem, ezt ők is tudják. Mégis ugyanúgy kampányolnak, ígérgetnek, mint egy átlagos, békeidőbeli választás előtt szoktak. Pedig – bármekkora ellentmondás is – az általuk felvázolt szebb jövő csak akkor várható, ha a jelenlegi kormány marad, a jelenlegi bevándorlásellenes politikájával. Vagyis azt kell mondanom, az ellenzék a kampányban becsapja az embereket.

A régi baloldali pártoknak – az MSZMP utódainak (MSZP, DK) – ez nem is okoz problémát. Ők hozzászoktak még a rendszerváltás előttről (meg azóta is), hogy egy nagyobb hatalom mondja meg, hogy mit tegyenek és ők tulajdonképpen ügyvezető kormányként, helytartóként működjenek. Sohasem a választók érdekeit képviselték. A kisebb pártoknak (pl. LMP, Együtt, Párbeszéd) a szélerőműveken és a könnyű drogok legalizációján kívül saját, önálló koncepciójuk nincs. Súlyuk, tekintélyük még annyi sem. Éppen ezért félő, hogy szintén erős kívülről jövő – tehát más érdekek szerinti – befolyással lennének képesek kormányozni. Vagy mint a Párbeszéd esetében látjuk, „befeküdnének valamelyik nagy baloldali párt ágyába” és csak a nevüket adnák a fentebb említett stílusú hatalomgyakorláshoz. Egy nagykoalícióban az ő programjuk nem is látszana.

Egyedül az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP kormány HAJLANDÓ és KÉPES megvédeni jelenlegi életformánkat, kultúránkat. Ez nagyon furcsán hangzik, de TÉNY. A Fidesz 8 év alatt elért eredményeit én nem sorolom fel, hiszen mindannyian tanúi vagyunk, de mellékelek két remek írást az internetről, ami bőségesen bemutatja ezeket.

A korrupciós és lopási vádakat olyanoknak, akik 2002-től 2010-ig végig hazudtak, loptak, csaltak, egyszerűen nem hiszem el. Ha akkor hazudtak, most is hazudnak. Csemegeként pedig leírom az ellenzék (+ a Jobbik) szerint nem létező Soros-terv linkjét (kattints rá!). Igaz angolul, de olvasható! https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

VÉGÜL: Mindenkinek lehetnek egyéni sérelmei, de amikor az ország kerül veszélybe, ezeket félre kell tudni tenni, mert ha az ország függetlensége elvész, azokat senki nem fogja megoldani, sőt még súlyosabbak jönnek hozzájuk. Ugye, ebben egyet értünk?

Jó szavazást kívánok! Rudi

  4 hozzászólás - “Választás előtt nem sokkal…”

 1. Kedves Krisztián! Nagyon örvendek minden itt megjelenő gondolatnak! Kétség sem férhet a Jobbikra szavazók és a “mezei” párttagok tisztességéhez és hazaszeretetéhez, soha nem vontam és nem vonom azt kétségbe.

  Az is tény, hogy magam úgy látom a világot, ahogy a kormánypárti média láttatja velem, mert nem veszi be a gyomrom sem a posztkommunista, neobolsevik sajtót (pl. Népszava), sem a Simicska-birodalom propagandáját (Lánchíd Rádió, Magyar Nemzet, Index, Heti Válasz, Hírtévé). Vannak azonban megkerülhetetlen tények.

  A Jobbik parlamenti képviselői nem szavazták meg a kormány bevándorlás – pontosabban kvótaellenes – alkotmánymódosítási javaslatát! Ne a kormánypárti sajtót idézzem, íme az Index tudósítása erről! Látható, hogy a jobbikos képviselők kifeszítettek egy transzparenst, “Az a hazaáruló, aki pénzért terroristát is beenged” felirattal, Fidesz logóval. Nyilván a letelepedési kötvényre gondoltak, de ordas hazugság, hogy azok akik ilyet vásároltak, terroristák lennének! Másrészt, bármilyen transzparensnek helye van egy utcai demonstráción, de a parlamenti munka méltóságát ássák alá az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások. Azt gondolom, így semmit nem lehet elérni. Egyáltalán nem értem, hiszen az idézett tudósítás alapján a Jobbik elviekben egyetértett az alkotmánymódosítással, akkor miért nem támogatta? Így, akarva, akaratlanul a baloldallal került közös platformra.

  Végül: túlértékeljük a kormánypropagandát, ha azt állítanánk, hogy kizárólag amiatt tűntek el a tömegek a Jobbik rendezvényeiről! Aligha a hatalom aknamunkája csak, hogy Vona Gábor egyéni választókerületében elveszítette mandátumát. Nem gondolom, hogy a kormány küldte Marosvásárhely főterére a vaskos kritikát mondó atyafikat.

  Szükség van nemzeti radikalizmusra, szükség van az azt képviselő pártra, ez lehet a Jobbik is, ha a pártvezetés szavai és tettei egy irányba mutatók lesznek.

  Csurka István írásai a síron túlról is máig érvényes, világos útmutatást adnak.

 2. Nem védeni akarom a Jobbikot, most már úgy gondolom, hogy késő is…

  Gyöngyösi Márton leírta gondolatait egy Facebook – bejegyzésben, melyet alább olvashattok:

  https://www.jobbik.hu/hireink/fidesz-ragalomhadjarata-es-valosag

  A cikknek még csak első része jelent meg angol nyelven, a második már csak a napokban fog.

  Ennek okán úgy gondolom, hogy a Jobbikot kár lenne Soros – és migráció – párti politikával vádolni, mivel a párt egyértelműen migráció – ellenes. A szavazói (akik közt sok egykori és jelenlegi KoBaK – os is van) szintén.

 3. Voltunk választani, a pártlistás szavazólap a sok “párt” miatt kaotikus, a gyengébben látók NE HAGYJÁK OTTHON AZ OLVASÓSZEMÜVEGÜKET, AZ IGAZSÁG 13 ;-)!

  Még valami…

  Nyerges Attila gondolatai, a fidesz rendezvèny kapcsán kialakult “lincshangulat”-ról

  Nyerges Attila írása:

  “Több mint tíz éve állunk színpadon, és gondolkodunk következetesen ugyanúgy bizonyos dolgokról. Ez alatt a tíz év alatt pártok szűntek meg és újak születtek. Soha nem ezeknek a pártoknak a jelszavait hangoztattuk, sokkal inkább ők voltak, akik átvéve gondolatokat, használva idézeteket, kezdtek hasonló munkába, mint mi. A pártok azonban jönnek-mennek. (Kisgazdák, MIÉP, SZDSZ…) Az emberek meg maradnak. Kiábrándultan, csalódottan.

  Nem akarok „fideszországban” élni, és nem akarok „jobbikországban”, „mszpországban” sem. Az én hazám Magyarország, és a honfitársaim Magyar emberek. Határon innen és túl. Nem teszek különbséget!

  Ezt mondtam el a Fidesz-rendezvényen, és ezt mondtam el számtalan Jobbik-rendezvényen is.

  (Két héttel a választások előtt éppen a zalaegerszegi Jobbik mondta vissza az általunk elfogadott fellépést.)

  És ezt mondtam volna el az MSZP-rendezvényen is, ha hívnak.

  Már akkor hitet tettünk ezen gondolatok mellett, amikor a Jobbik még a pályán sem volt. Most meg felelősségre vontok minket, hogy hogy tehettük ezt?

  Engem nem érdekel, hogy választások vannak, ahogyan nem érdekel az sem, hogy hétvége van, vagy hogy szabadságon vagyok, vagy hogy rossz napom van. Minden egyes napon úgy kelek fel, hogy kötelességem van a Hazám irányában. Nekem nincs választásom! Figyelnek a Nagyapáim, figyelnek, akik hisznek bennem, és figyel a Jóisten.

  Akik ismernek engem tudják, hogy nem szokásom elmenni olyan dolgok mellett, melyeket elfogadhatatlannak érzek. De nem azért megyek a Pannon Rádiót védeni, vagy hidat foglalni, vagy okt. 23-án tüntetni, mert valamelyik párt azt mondta, hanem mert bántja az igazságérzetem, és ezt diktálja a lelkiismeretem.
  A lelkiismeretem, amely most is patyolattiszta.

  Ne tanítsatok engem harcolni, csak segítsetek győzni! Ha pedig nem tudtok, legalább ne akadályozzatok! Meggyőződésem, hogy több száz, több ezer ember gondolkodik már egyformán a közös nemzetről az Ismerős Arcok dalainak hatására. Ez az, ami számít. Ez, meg a kötelességtudat.

  Aki pedig egyik napról a másikra árulónak nevez engem és a Zenekart, az tartson önvizsgálatot, és gondolkodjon el a hűség és az árulás fogalmáról!

  Végezetül még annyit: az én szívemben nincs harag. Csak mérhetetlen keserűség és csalódás.
  Gazdagabb lettem egy tapasztalattal, de szegényebb egy illúzióval.

  Magyarország mindörökké! Vigyázzatok Magatokra!”

  Nyerges Attila

  Nagyon kemény és nagyon igaz szavak. Az Ismerős Arcok zenekar művészetének gondolatisága pártok felett áll, a haza is pártok felett áll. Végtelenül szomorú, hogy árulók aposztrofálják árulónak azokat a művészeket, akik többet tettek a nemzetért mint nagyon sok politikus és gennyes holdudvara!

  Szégyen!

 4. Ennek a honlapnak a házigazdájaként nem tudok és nem is akarok sokat hozzátenni Rudi leveléhez.

  Talán 2003 adventje volt, amikor a MOM Kupolatermében helyükre kerültek bennem a dolgok. Másfél évvel a 2002-es elveszített választások után! Azt hiszem Isten ujja megérintett, az vezetett életem első Kormorán koncertjére. Abban a közegben nyugodtam meg először, mert láttam, hogy sokan vagyunk és elegen. Barátokra, mi több, egy egész baráti körre találtam; akkor még nem volt a mindent felfaló közösségi háló, így a Kobakneten beszélgettünk, majd egyre többet vitatkoztunk. Abból nőtt ki ez a tizedik évében járó oldal, ahol nem akartam politizálni, hiszen korábban keserű tapasztalatokat szereztem.

  Most mégis bedobtam a gyeplőt a lovak közé, mert érzem, nagyon könnyen megismétlődhet 2002, ha így lenne, már nem lesz Kormorán koncert, nem lesz kupolataterem, nem lesz KOBAK, nem lesz megnyugvás.

  Nekem már mindegy, akármi lesz, de két dologra gondolok. Szeretném, ha az utánunk jövők Magyarországon, magyarként élhetnének. Szeretném, ha azok az iszonyatos áldozatok, amelyeket történelmünk hősei Atilla királytól a Pesti Srácokig meghoztak, nem lennének hiábavalók, nem válnának semmivé, két, rossz helyre húzott tollvonás miatt. Nem szeretném, ha dédszüleink, nagyszüleink és szüleink munkája, amellyel két világégés után élhető Kárpáthazát építettek, semmivé válna!

  Ha a jelenlegi kormányra zúdított szennyáradat az utolsó szóig igaz lenne (nem az), akkor is őket választom holnap. Mert láthattuk 2015-ben, hogyan masírozott át az országon 400000 illegális bevándorló. Láthattuk mi volt a Keletinél, a II. János Pál pápa téren, a határokon. Ez a hatalom tettekkel állította meg őket, jogi és fizikai határvédelemmel egyelőre feltartóztatta az áradatot. Ezek tények, minden más üres ígérgetés.

  Nem vagyok jól, szorongok és félek. De erőt ad Pio atya kilencede, próféciája: “Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenve­dés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberi­ségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát orszá­gukra!” (Lejegyezte Pio atya)

  Kérjünk hathatós oltalmat és tartsuk szárazon a puskaport!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..