Hőségriadó!!!

 Szerző: - 16:13  Vélemény?
aug 022017
 

Az biztos, hogy borzalmasan meleg van! Mi más lenne nyáron, emlékszem nehezen kibírható napokra a múltból is. Két dolog azonban lényegesen megváltozott. Egyrészt nem volt ennyire meleg, másrészt nem tartott ilyen hosszú ideig. Egy-egy akkoriban forrónak nevezett nyár után, voltak kifejezetten hűvösek is. Most pedig évről évre egyre keményebb a helyzet. Kárpáthazában nem vagyunk ehhez szokva, mi nem sziesztázunk mint a mediterrán népek, építészetünk is inkább a téli hideget, mint a nyárit hőséget próbálja kívül tartani otthonainkból, munkahelyeinkről. Most már egészen biztos, hogy a globális felmelegedés tézisei nem légből kapottak, valamit nagyon gyorsan lépni kellene, ahhoz, hogy a Föld ne váljék élhetetlenné!

Mi nem tehetünk mást, túlélésre játszunk, s várjuk a megváltó hidegfrontot. S ha valaki kávéházi asztaloknál keres enyhülést, egy képpel és egy ide illő dallal próbálunk ebben segíteni 🙂 !

 

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..