máj 072017
 

Régi olvasóink talán emlékeznek, hogy A mi Pilvaxunk fennállása óta, amikor csak tehettük, beszámoltunk a TransyMania székelyföldi folk-rock zenekar koncertjeiről. Sajnos a csütörtöki budapesti fellépésükön nem lehettem ott, de Székely György barátom jóvoltából, néhány fénykép erejéig részesei lehetünk mi is a koncertnek.

  4 hozzászólás - “Budapesten koncertezett a TransylMania zenekar”

  1. Az zenekar alapítóihoz első felállásához képest Imrén és Csönyén kívül mindenki új, de a másfél évtized alatt volt sok tagcsere, a dobos (Karácson Zsolt) és a fúvós hangszereken játszó muzsikus (Melkuhn Róbert) pl. már évek óta a TransylManiában zenélnek. A zenekar honlapján valamennyi korábbi muzsikust felsorolnak.

    Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, remélem ami késik, az nem múlik!

  2. A vonót Álmos nyüvi?Imrén és Csönyén kívül csupa új tagja van a zenekarnak,ha jól láttam a képeken.

  3. Köszönjük a képeket és tudósítást!

  4. Az immár tizenöt éves zenekar európai koncert körútjának első állomásaként Budapesten lépett fel. Nagy élmény volt újra hallani régi és új dalaikat. Szívesen hallgattuk volna tovább őket, de 11-kor sajnos befejeztették velük a muzsikálást (gondolom a csendrendelet miatt).
    Azt a lelki feltöltődést, amit itthon a Kormorán koncerteken szoktam kapni, természetesen itt is megkaptam. Különleges élményként maradt meg a sok szóló, amiben a különleges tehetséggel megáldott muzsikusok részesítettek.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..