aug 042016
 

Régi olvasóink jól tudják, hogy a cserépváraljai táborozás íjászbarátainkkal, ugyanúgy életünk részévé vált, mint például Csepreg, a koncertek, vagy az ezek fundamentumain szövődött barátságok.

Ezúttal nem akarom időmet számítógép előtt tölteni, ezért átmenetileg A mi Pilvaxunk „fotóbloggá” alakul, folyamatosan töltöm fel a képeket egy tárhelyre. Ezek egy része talán sokatok számára érdektelen, de tegnap Egerben például gyönyörű dolgokat láttam.

Mivel az olimpiát sem tudom szorosan követni, örülnék, ha a sportrajongók beírnák ha valami érdemleges történik! Várok egy nagyon fontos cikket, remélem hamarosan megszületik, akkor címlapra kerül!

A naponta frissülő fényképalbumok ide kattintva tekinthetők meg.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

  5 hozzászólás - “A mi Íjásztáborunk Cserépváralján”

  1. Itt látható a táborban készült fényképekből összeállított zenefilm.

  2. Gyorsan elrohant ez a két hét, itthonról feltöltöttem az összes arra érdemes fényképet.

  3. Elegendő mobilinternet hiányában a képfeltöltés egyelőre szünetel, ha előbb nem, otthonról pótolni fogom.

  4. Nektek is jó utat, várjuk a beszámolót!

    Ami az olimpiát illeti, nem „közvetítésre” gondoltam, de ha valami említést érdemel, írjátok be! Én a vízilabdát és úszást szeretném leginkább nyomon követni, de az időeltolódás és a tábor lehetetlenné teszi, hogy élőben lássam az eseményeket. A hírportálok amúgy is harsognak majd, ha netán valami örömteli történik 🙂 !

  5. Jó pihenést.Mi csak 15-én indulunk Balcsira.Nekünk a Balaton az ,ami számotokra Cserépváralja.

    Mivel az olimpiai események éjjel zajlanak,nem tudom megnézni élőben a közvetítéseket,legfeljebb reggel értesülök az eredményekrőll,ezért én nem tudom bevállalni a hiteles „közvetítést”.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .