febr 072016
 

Február 27-én szombaton, különleges helyen koncertezik az Örökség. Debrecenben, a Nagytemplomban! Az 1848-49-es szabadságharc kormánya Debrecenbe menekülve, a Nagytemplomban mondta ki 1849. április 14-én a Habsburg-ház trónfosztását, és hirdette ki a Függetlenségi Nyilatkozatot. A “Kálvinista Róma” egyik szimbólumában, ismét gyermekkórus közreműködésével hallgathatjuk meg az Örökség dalait. Hatalmas élménynek ígérkezik!

Debrecen 230 km-re van Budapesttől, a koncert 18 órakor kezdődik, ám előtte kiválóan lehet eltölteni az időt a városban. Elsősorban a Déri Múzeumban, ahol a Munkácsy-trilógiából jelenleg látható két alkotás akár a közelgő Húsvéthoz is közelebb vezethet bennünket. Természetesen sok más nevezetességet is megnézhetünk a nap folyamán.

Debrecen, Nagytemplom, Örökség – varázslatos élményt ígér mindenkinek, aki ott lehet. Innen nézve nagy a távolság, de nem leküzdhetetlen… Meglátjuk 😉 !

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .