aug 212015
 

Szent István ünneplésére talán méltóbb formát lehetett volna találni, egy szokványos koncertbeszámolónál. Akármennyit töprengtem, mit vessek papírra, két-három mondatcsíra után feltört belőlem a keserűség, amely bár nem ok nélküli, mégsem ünnephez méltó. Számomra az Ismerős Arcok muzsikába öntött gondolatai, minden egyes alkalommal meghozzák a katarzist, jobbat, mint velük ünnepelni a közeli Balatonkenesén, el sem tudtam volna képzelni 2015-ben.

DSC00285

Ünnepi koncert volt, még akkor is, ha semmi különös nem történt. Bő másfél órában az utóbbi időkben megszokott repertoár szólalt meg, felvillantva néhány dalt a készülő új albumról is. Nagy közönség előtt, nagyon jól szóltak a dalok, forró volt a hangulat. A koncert végén, a visszatapsolás alatt, a közönség elénekelte a “Fenyők”-et, így ezzel a zenekarnak már nem volt gondja, a “Szakadjon szét” után következett a Nélküled, amely után Attila elmondta, hogy mint Felvidék Himnuszára is gondolhatunk, a dalt hallgatva.

A koncert befejezése után azonnal megkezdődött a tűzijáték, amelynek különös hangulatot adott a Balaton közelsége. Számomra ez az este volt méltó Szent István megünnepléséhez!

(A színpad előtti “zúzda” nem kedvezett a fényképezésnek, meg miután megláttam Szakit, nem is nagyon erőltettem a dolgot, láthatunk hamarosan profi fotókat tőle az estéről.)

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .