ápr 262014
 

Sajnálhatja, aki nem tudott velünk lenni, ám elkeseredésre semmi ok: október 11-én, Budapesten, a Kongresszusi Központban lesz a zenekar születésnapi koncertje!

Tegnap este újabb varázslat részesei lehettünk! Az Ismerős Arcok bő két órán keresztül muzsikált, hallottunk egy új szerzeményt, több, régen nem játszott dalt is. Aligha meglepő, az előadás ugyanolyan magas színvonalú volt, mint azt a 15 esztendő alatt megszokhattuk! A repertoár összeállítása tökéletesen sikerült, a rég nem hallott dalokat kitörő örömmel fogadta a közönség. Olyan is megszólalt, amelyet alaposan átdolgozott a zenekar alkotói csapata. Nagyon rövidnek tűnt ez a két óra varázslat, úgy elszállt az idő, hogy szinte észre sem vettük! Íme az elhangzott dalok:

1. Hegyeket nézek
2. Barátom
3. Szakadjon szét
4. Itt jártam
5. Talán csak álom
6. Te döntesz
7. Lélekvesztő
8. Hidegen fújnak a szelek
9. Isten veled! (Új dal)*
10.Kerítést bontok
11.Zuhanó madár
12.Árnyéknak lenni
13.Szívemben tudlak
14.Tiszta szívvel
15.Eső mossa

16.Erdély 2003 (Ha elindulsz végre…)
17.Álomrabló
18.Játsszuk el
19.Nélküled

(*A dal címében nem vagyok biztos.)

Nemcsak a zenekar volt csodálatos, hanem a közönség is! Minden koncerten érezzük, hogy a színpadon és színpad előtt állók eggyé válnak, tegnap azonban hatalmas tömeg volt, a koncertnek éppen úgy előadója volt a közönség, mint maga a zenekar. Elejétől végéig énekelt mindenki, amikor a zenekar kérte, a színpad előtt álló tömeg remekül “együtt dolgozott” velük. Zenekar és közönsége – így volt kerek ez az egész!

A koncert körülményei is kiválóak voltak, a Barba Negra minden tekintetben alkalmas helyszín: hatalmas, jól belátható színpad, kiváló fény- és hangtechnika. Mindemellett torok sem marad szárazon ;-).

A képek olyanok lettek, amilyenek, de Szaki ott volt, úgyhogy hamarosan elérhetők lesznek jó felvételek is. Most megnézhetitek a koncert záródalát is :-)!

  Egy hozzászólás - “15 esztendő, 19 dal – Ismerős Arcok koncert a Barba Negrában”

  1. Időközben elkészültek az én képeim is. Kellemes nézelődést!

    http://www.ismerosarcok.hu/kepek/2014-04-25_Budapest

    szaki

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..