ápr 132014
 

Diósd település egész napos rendezvénnyel köszöntötte a tavasz érkezését. Mint azt a koncerten megtudtuk, immár negyedszer lépett fel az Ismerős Arcok ebből az alkalomból.

Számomra 2014 első szabadtéri előadása volt, a hűs estét felforrósította a koncert fantasztikus hangulata. Nagyszerű volt a közönség, sokan voltunk, mi több, elegen! Kiváló hangminőséget biztosított a technika, a repertoár is nagyon “ütősre” sikeredett ezen az estén. Jó bemelegítés volt április 25-én, a Barba Negrában, a zenekar 15. születésnapját megünnepelendő koncert elé, amelyen régen hallott Ismerős Arcok dalok mellett újak is megszólalnak. Ezen kívül mit ígért Nyerges Attila? Megjelenik egy album, amelyen újra feljátsszák a 15 esztendő alkotásainak gyöngyszemeit, majd jövőre várhatunk új hanglemezre, új dalokkal.

Befejezésül a koncert helyszínéről. Diósdon működött valamikor egy kőbánya, amely ma Geológiai parkként látogatható. Érdemes megnézni, különleges hangulata van… ha előbb nem, majd a 2015 évi Tavaszköszöntőn 🙂 !

(Ígértem koncertrészleteket – folyamatban van feltöltésük.)

  2 hozzászólás - “Tavaszköszöntő Ismerős Arcok koncert Diósdon”

  1. Köszönjük Szaki, számítottam rájuk 🙂 !!!

  2. Tőlem is néhány kép Csizi fotói mellé. 🙂

    http://www.ismerosarcok.hu/kepek/2014-04-12_Diosd

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..