dec 192013
 

Tegnap a Lánchíd Rádió “Szigorúan nyilvános” című műsorának vendégei voltak: Géczi Erika, Tóth Reni és Szabó Miklós!

A jó hangulatú műsorban sok szó esett a múltról, jelenről és a szép kilátásokkal kecsegtető jövőről. Nyilván az Örökösök tudják, hogy az őszi koncertszünetnek Reni távolléte volt az egyik oka, ám Miki hozzátette, hogy a nagy létszámú zenekarral, nem igazán lehet klubkoncerteket tartani. Ekkor jött szóba az adventi-karácsonyi koncert elmaradása, amelynek ugyancsak prózai oka van:  bár már augusztusban elkezdte a zenekar az előadás helyének keresését, a szóba jöhető koncerthelyszínek addigra mind foglaltak voltak. Így vált az ünnepi koncert újévköszöntővé.

Természetesen sok szó esett a január 3-i eseményről. Lesznek új dalok, lesznek vendégművészek, de személyüket nem árulták el.

A jövő? Különösen Reni hangsúlyozta, hogy a zenekar dolgozik: ha alkot, annak előbb-utóbb lesz általunk is megismerhető termése :-)! Szeretne az Örökség sokkal többet koncertezni, Mikitől hallottuk, hogy vannak felkérések. Hallgatói SMS-re is reagáltak, a kérdés az volt, hogy lesz-e felvidéki fellépés? Természetesen lesz.

Végül volt egy játék, az Örökség első fellépésének helyét és idejét kellett beküldeni, az első tíz helyesen válaszoló egy jegyet kapott az újévköszöntő hangversenyre. Gondoljátok, hogy benne voltam az első tízben? Gondoljátok, hogy nyertem? Mi az hogy, nagyon is!!! 🙂

Az ünnepek miatt a Lánchíd Rádió műsorrendje is változik, de ha jól értettem Bizse Ferenc műsorvezető szavait, akkor a tegnapi műsort 2014 január 1-én ismétlik, a pontos időpont nem hangzott el. Érdemes meghallgatni, mert még Mr.Basary jelenlegi státuszáról is hallottam bizalmas információt :-)… Úgyhogy nézzétek meg az adó honlapján, esetleg a Hangtárában, vagy a port.hu-n, hogy aki lemaradt az adásról, mikor pótolhatja!

  5 hozzászólás - “A mi Örökségünk a Lánchíd Rádióban – “Szigorúan nyilvános””

 1. Igen, ez hangzott el a műsorvezető szájából is, az adás során.

  Nem sok dologban vagyok szerencsés, de a “Szigorúan nyilvános” adásának idején, mindig autóban ülök. Szerdán, 14:05-kor van; az Örökséggel és korábban Galambos Nándiékkal biztos, hogy élő adás volt. Többször ismétlik utána – ahogyan Rudi írta az időpontokat – de szerintem Karácsonykor más lesz a műsorrend, ezért a szokatlanul távoli ismétlés.

  Mivel Fehérváron és környékén a Lánchíd Rádió kiválóan fogható, általában vezetés közben szoktam hallgatni. A műsorok többsége nagyon jó, a világhálón bárhol hallgatható.

 2. Sziasztok!
  Az Örökség (hol másutt, mint facebook-oldalán… ) azt írta, január 1-én lesz az ismétlés.

 3. A Lánchíd Rádió “Szigorúan nyilvános” című műsor időpontjai: szerda 14:05, vasárnap 17:05 és hétfő 00:00. tehát vasárnap 17:05-kor ismétlik (először) a szerdai adást! Viszont az archívum valóban még novembernél jár csak. Remélem, most jól linkeltem be…

 4. Szia Rudi! Archívum van, de nem túl naprakész. Viszont a világhálón bárhol hallgatható a Lánchíd Rádió, én pl. itt szoktam hallgatni (bár Fehérváron az éterből is kitűnően vehető). Ha megtudom az ismétlés pontos időpontját, közzé teszem.

  Előre örülök a 3-i találkozásnak Veled is!

 5. Köszi a hírt és gratulálok a nyeremény jegyhez! Akkor valószínűleg találkozunk a Csiliben! Sajnos Kaposváron nem fogható a Lánchíd Rádió, majd a honlapjukon megkeresem a riportot (remélem, van archívumuk).

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..