Összetartozunk

 Szerző: - 18:41  Vélemény?
dec 052013
 

Aki végigélte 2004 december ötödike minden kínját, határon innen és határon túl, elégtétellel szolgálhat számára a fent látható tudósítás. De ez még csak a munka kezdete. Mi magyarok, tizenötmillióan összetartozunk. Jelzésértékű, hogy Csaba testvér tette le ötszázezredikként az állampolgársági esküt. Az a Böjte Csaba, akinél többet kortárs aligha tett nemzetünkért. Az az ember, aki égi titkok tudója, aki székely egyszerűségével, magvas gondolataival és gyermekmentő tetteivel mind a tizenötmillió magyar példaképe.

Az út elején járunk. A híd pillérjeit leraktuk, ám az építkezés most kezdődik! “Építsünk hidat, tiszta szavakból határok fölé!” A politika megtette kötelességét, a többi rajtunk múlik. Azon, hogy élünk-e demokratikus alapjogunkkal és a szavazófülke magányában sem felejtjük el, hogy soha többé nem engedhetjük a 2004.december 5-én “nem”-re buzdító hazaáruló gazembereket a hatalom közelébe, még akkor sem, ha amúgy Kárpáthazában a hazaárulás következmények nélküli bűncselekmény.

Mi magyarok, széthúzunk. Régi betegség, turáni átok. Ott, a gúnyhatárokon túl, hatványozottan fontos az összefogás. Mert a tét a túlélés. Ezt nem lehet túlbecsülni.

Köszönjük Csaba testvérnek, hogy ismét a megfelelő helyen és a megfelelő pillanatban szolgálta Urunkat, Istenünket és Kárpáthazát. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Ma este, amikor az alábbi dal felcsendül, zászlót bontunk. Az összetartozás zászlóját.

  2 hozzászólás - “Összetartozunk”

  1. Köszönjük a gyönyörű verset és és a rámutató hivatkozást!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..