aug 222013
 

Amikor tegnap reggel felébredtem, nem gondoltam volna, hogy Ismerős Arcok koncerten leszek este… ezért jó naplót szerkeszteni, mert be akartam írni a koncertprogramot, akkor látom, Ismerős Arcok, Balatonkenesén… tőlünk fél órára!

Írhatok még bármi újat a zenekar nyári koncertkorútjáról? Aligha… Remek hangulat, népes közönség, sok dal közös eléneklése, egyetlen fix pont a repertoárban, a búcsú, a Nélküled. Az Ismerős Arcok zenei világa annyira sokrétű, hogy megunhatatlan. Ha tehetném, ma is elmennék Nemesvámosra, vagy a hétvégén Csíkszeredára. Mert még mindig, sok-sok év után is, minden egyes Ismerős Arcok koncertről lélekben megerősödve térünk haza, és gondolatban már a következőre készülünk!

Meséljenek helyettem a fényképek tovább… ezúttal egy-egy muzsikusról több képet is feltöltöttem, amikor Vili lehidal, a tempót nincs az az optika, amely követni bírná :-)!

 

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .