ápr 222012
 

“Április 28-án szombaton, 9 órától Budapesten, a Puskin moziban egy sajtótájékoztatóval egybekötött “díszbemutatót” tartunk, ahol a koncertfilmet megjelenés előtt levetítjük. A jelenlévők igazi mozi-élményben részesülve láthatják a koncertről készített filmet.

Szeretnénk benneteket is meghívni a vetítésre.

Aki szeretne eljönni küldjön egy levelet az info@azorokseg.hu email címünkre és az első 50 jelentkező velünk együtt nézheti meg mindenki előtt a koncertvideót.

Fontos!

A levél “tárgy” mezőjébe ezt írjátok: “jelentkezés a vetítésre” , továbbá felhívjuk a figyelmeteket, hogy egy email címről csak 1 főt tudunk regisztrálni ezért teljes neveteket is tüntessétek fel a pontos azonosítás érdekében.

Az e-mailre válaszolni fogunk, így értesülni fogtok a részvételi lehetőségről, illetve a részletekről.

A belépés díjtalan!”

(Forrás: azorokseg.hu)

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..