ápr 032012
 

Nagyon sokan vártuk már ezt a pillanatot, hogy végre… kezünkbe vehessük az Ismerős Arcok új hanglemezét! Külön örömöt jelent, hogy a Mind-Zene és a zenekar lehetővé tették, hogy ebből az alkalomból az alkotók által dedikált példányhoz juthassunk. Jó volt látni, hogy a Szentkirályi utcáig ért a dedikálásra várók sorának vége, annyira sokan éltek a lehetőséggel, ismerős, kevésbé ismerős és mindeddig ismeretlen arcok! Természetesen élmény volt emberközelből találkozni a zenészekkel, váltani néhány mondatot, kezet szorítani velük.

Gondolom kíváncsiak vagytok, vajon milyen az új album? A külleme esztétikus, de hogy mi van a korongon… nos erre majd visszatérünk a lemezbemutató koncertet követően, annál is inkább, mivel annyit hallottam belőle, amennyi a Székesfehérvárig tartó negyven perces útba belefért. Azért gyanítom, most egy-két hónapig aligha veszem ki a lejátszóból!

Április 14-e, 19 óra, MOM… nagyon koncertváró hangulatba kerültem… 🙂

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..