Már 242012
 

Új lemez

Végre!!!

Jön…

A Zenekar 2012. április 3-án 17 órakor dedikálja legújabb, Kerítést bontok című lemezét Budapesten a Mind-Zene Zeneáruházban. (1088. Krúdy Gyula utca 9.)

… A Fiúk a tőlük megszokott igényességgel készítették el a Zenekar történetének 7. nagylemezét. A rengeteg munka, egyeztetés, éjszakákba nyúló próbák, feszültségek és örömök gyümölcsét először április 3-án este hallgathatja meg a Nagyérdemű.

„Az új album dalai egy, a jelenlegi határainkon kívül született fiatalember első negyven évéből kimerevített pillanatképek. Ezeket láthatjuk és élhetjük át, emlékezve a saját életünkre a hatvanas évek végétől napjainkig. Miután a történetírás szempontjából nem folyt túl sok vér ezekben az időkben, részletes feljegyzésekre sajnos nem számíthatunk.


Az elbeszélésekből azonban értesülhettünk arról, hogy létezett valamikor egy „nagy generáció”. Ha ez így van, akkor bizony mi – akik ezekben az években születtünk -, a legkisebb generáció vagyunk, amely idehaza valaha élt és létezett. Belenőttünk a hazugságokba, hogy aztán ifjú felnőttként nem értve az egészet, egy pillanatot se élvezhessünk maradéktalanul a ránk zuhanó szabadságból.


Takarítva a legendás „nagy generáció” után maradó romokat, szerettünk és sírtunk, verekedtünk és féltünk, veszítettünk és nem győztünk. Ez az életünk, és erről kívánunk nyomot hagyni. Nem feltétlenül bírálni, de nem is elfeledkezni a felelősségről és felelősökről.”
nyilatkozta Nyerges Attila az új albumról.

Tehát ne feledjétek: április 3-án dedikálás a Mind-Zenében!

Gyertek, ízlelgessétek, tanuljátok, szeressétek az új dalokat, hogy április 14-én a MOM-ban már együtt énekelhessünk mind a hatszázan!

IA stáb.

Forrás

  2 hozzászólás - “Kerítést bontok – megjelenés előtt az Ismerős Arcok új albuma”

  1. Ma este a NEO FM (!)-en a magyar hangok c. műsorban 22.00-tól vendég Lecsó és Stewie!

  2. Valószínűleg Húsvétra meg is lep(et)em magam vele 🙂

    Zsebórám már van az IA logo-s változatból 🙂

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..