Sportvilág

 Szerző: - 16:14  Vélemény?
jún 262009
 

Papp Laci és Puskás Öcsi…Törő tánca…világsikerek…a Juventus és a Ferencváros….élsport, amelyet befogadunk.

Hosszak az uszodában, repülő nyílvesszők egy erdő mélyén, az edzőterem levegője, foci a barátokkal…a sport amelyet űzünk.

Ugye vannak élményeink? Szó eshet itt akár még íjászatról is… 🙂

  693 hozzászólás - “Sportvilág”

 1. Dehogy botlottak! Megismételték a kint szerzett 1 góljukat! Az eredmény ugyanaz lett, 1:0-ra megverték a Levadiát.
  …jelentem, a szurkolók már elindultak haza…(hallom az “örömöt”)

 2. A tallini győzelem után ma este játssza a Loki a visszavágót Debrecenben. Régen jutott magyar csapat ennyire közel a BL főtáblára kerüléshez, csak nehogy a küszöbben elbotoljanak a debreceni fiúk. Hajrá Loki, hajrá magyarok!

  A mérkőzést a Digisport közvetíti 19:45-től élöben.

 3. Minden viszonylagos. Ami a vízilabdát illeti az olimpiai győzelem után valóban nem túl fényes eredmény az ötödik helyezés, de – Kemény Dénes eredményeit ismerve – lesz ez még jobb is!

  Úszás. Azt gondolom, hogy a magyar úszósport büszke lehet erre a teljesítményre, amely semmivel sem marad el a korábbi világversenyekétől. A sportban nincs “ha”, de mégis van: Cseh László betegsége ha nem lett volna. Másrészt nézze meg egyszer valaki, hogy Magyarországon egy emberre hány négyzetméternyi sportuszodai vízfelület jut és vesse ezt össze más országokéval – (hogy ne is beszéljek arról a népességszámról, amelyből tehetségeket lehet meríteni) – akkor a két arany, egy ezüst, két bronz bizony fényesebben csillog, mint a többieké! Különösen tetszett az a magabiztosság, ahogyan Hosszú Katinka maga mögött hagyta mezőnyt. (Sajnos Gyurta Dániel döntőjét nem láttam.)

  A vízilabdázókra tekintsünk megértően, az úszás miatt viszont Rómában is jó volt magyarnak lenni!

 4. A vízes Vb elég felemásra sikerült.
  Na mindegy ha lesz(nek) igazi vezéregyéniségek nem csak gólvágók akkor lesz ez még fényesebb is!

 5. A Tour de France véget ért, nagyon jól sikerült, remekül szórakoztunk nem kis mértékben a két remek riporternek köszönhetően. Sipos János és Knézy Jenő utánozhatatlan stílusban, remek humorral, iróniával kommentálta az eseményeket, vérprofi hozzáértéssel. (Még az is kiderült, ők nem tartoznak az ORTT hatáskörébe.) Milliónyi néző állt az út szélén, többször tünt fel magyar zászló, ez egyik Pécs felirattal, a másik koronás címerrel. A kommentárból megtudhattuk, honfitársaink bográcsozással egybekötött szurkolása roppant népszerüvé tesz minket a többi nemzet körében, mivel egy-egy tál gulyás vagy pörkölt frenetikus sikert arat a pálya szélén. Ez sem kis teljesítmény!

 6. Elég érdekesen alakul a hétvége a sportvilágban.

  A Balaton átúszást egy héttel későbbre halasztották időjárási okok miatt. (egyébként nagyon hideg a víz! Hiába süt a nap, van nagyon meleg a Balaton partján, sokáig nem szabad a vízben tartózkodni, mert megfázik az ember)

  A Hungaroringen Massa koponya sérülést szenvedett tegnap..

  Hosszú Katinka Európa-csúccsal jutott be a 200 méteres vegyesúszás vasárnapi elődöntőjébe a római úszó világbajnokságon.
  Kis Gergő a 400 méteres gyorsúszás fináléjába került. Gyurta Dánielnek az újabb országos csúcs sem volt elég a továbbjutáshoz…

  De nem adjuk fel! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.