Sportvilág

 Szerző: - 16:14  Vélemény?
jún 262009
 

Papp Laci és Puskás Öcsi…Törő tánca…világsikerek…a Juventus és a Ferencváros….élsport, amelyet befogadunk.

Hosszak az uszodában, repülő nyílvesszők egy erdő mélyén, az edzőterem levegője, foci a barátokkal…a sport amelyet űzünk.

Ugye vannak élményeink? Szó eshet itt akár még íjászatról is… 🙂

  741 hozzászólás - “Sportvilág”

 1. Én végignéztem az UTE-Fradi mérkőzést.Két pozitívumot említhetek meg.Nem álló foci volt,a futás dominált mindkét csapat játékában és a játékvezetés minősége érdemel szót.Na ás persze a remek kulissza a nézők részéről.
  Sajnálatos,hogy a kapuk nem,vagy alig forogtak veszélyben.Dibuszra nem ment lövés-leszámítva az egyenlytő gólt-csak magas beíveléseket hárított.
  A Fradi picit többet produkélt ennél,a gólon kívül egy bravúrra volt szüksége az UTE kapusának és még egy lövés tartott a kapura.
  Gyakorlatilag nem volt mit élvezni a meccsen a nézőknek.
  A Fradi így is 1 ponttal növelte előnyét a gyatra Vidivel szemben.

  Egy kis ízelítő a jövő heti fordulóból:szombaton 16 órától az M4sport élőben közvetíti a Szlovák bajnokság slágermérkőzését,DAC-Slovan csatát.
  Érdemes lesz legalább 5-6 perccel előbb bekapcsolódni a közvetítésbe,biztosra veszem,hogy az M4 leadja a Nélküled c.dalt is a közönség előadásában.
  Egy kis hírmorzsa a meccsről:a Slovan -azt hiszem-8pontos előnnyel kezdi a tavaszi fordulót,pont az őket követő DAC-val szemben.A DAC történelmet ír az idei bajnokságban,egyrészt most lesz a hivatalos stadion-avató meccs.Ézért is nehéz belépőt szerezni a nyitányra.Másrészt remekül teljesít a csapat,idén ismét lesz esélye nemzetközi szinten is megméretteni magát.
  Harmadrészt régen tapasztalt nézői érdeklődés kíséri a meccseket.Én is szeretnék kimenni a szombati meccsre,de ez annak a függvénye,hogy sikerül-e belépőhöz jutni.

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..