szept 032011
 


*

Pontosan két hónapja beszélgettünk A mi Pilvaxunk asztalainál arról, hogy Csókakő Magyarország egyik ékessége, tegnap este felfénylett a gyémánt, hiszen a vár lábánál, a Vértes oldalában, Várjátékok rendezvény keretében adott hangversenyt az Ismerős Arcok zenekar.

Nehéz helyzetben van a krónikás, ha az Arcok fellépéseiről újat szeretne mondani. A tegnap esti koncert is frenetikus volt, ezúttal a hangosítás is tökéletesen sikerült. Nincs két egyforma Arcok hangverseny, időnként előkerülnek már-már elfelejtettnek hitt dalok, olykor kissé átgyúrva, feldolgozva; sorrendjük sem állandó. Ami ennél is fontosabb, ugyanazt a tüzet és sodró lendületet érzem, mint bármikor korábban… pedig igen fárasztó és hosszú úton menetel a zenekar, ezen a hétvégén is négy alkalommal állnak színpadra, a tegnapi volt a sorozat első koncertje. A Csepregen hallott új dalt – Eső mossa – most sikerült igazából feldolgoznom, nagyszerű szerzemény, mivel A mi Pilvaxunk olvasói közül talán sokan nem hallottátok még, most megosztom Veletek.


*

Mint egy pillanat úgy elröppent ez a bő másfél óra is… az újrázásban először a Nélküled, majd a Játsszuk el csendült fel, nagy meglepetést okozott, hogy Attila fia, édesapja nyakában csücsülve érkezett a színpadra.

Íme közel hatvan felvétel a tegnapi estéről, (a diák fekete keretére kattintva az oldal elhagyása nélkül is megtekinthető a vetítés.).


*

Ami még nagyon fontos – most hallottam Attilától először egy nagyon lényeges dátumot: 2011. november 13-a és egy helyet, Papp László Sportaréna !!! Az Ismerős Arcok honlapján az alábbiak jelentek meg ezzel kapcsolatban:

„Ismerős Arcok az Arénában!

A tavalyi, nagysikerű Petőfi Csarnokban tartott teltházas koncert után idén még nagyobb dobásra készül a zenekar! Ugyanis 2011. november 13-án (vasárnap) Budapesten, a Papp László Sportarénában lépnek majd fel Hoboval, a Misztrállal és a fogyatékos zenészekből álló Nemadomfel Együttessel közösen. A rendezvény bevételét a szervezők egy sérült fiatalok számára lakhatást biztosító otthon megépítésére fordítják. Az Ismerős Arcok a koncert második felében lép majd színpadra, 60 perces, önálló műsorával. A jegyeladás hamarosan megkezdődik! További információk később! http://www.jobbvelunkavilag.hu”

Feltöltődve, nagyon jó érzésekkel telve jöttünk el Csókakőről, a mielőbbi viszontlátás reményében!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .