máj 192010
 

Valami azt súgja, hogy nagy dolgok vannak készülőben! A világ minden részéből magyarok százezrei indulnak Csíksomlyóra, hogy Pünkösd szombatján, a Nyeregben közösen imádkozzanak.

„Ha lesz egymillió imádkozó magyar, nem félek a jövőtől” – üzente Mindszenty József hercegprímás. Százezrek Csíksomlyón, százezrek itthon, templomokban, a képernyők előtt…

Székelyföld várja a Kormoránt, íme a kézdivásárhelyi hangverseny beharangozója. Szombaton este a csíkszeredai sportcsarnokban lépnek fel, vasárnap pedig Gyimesközéplokon.

Jó lesz magyarnak lenni!

  30 hozzászólás - “Pünkösd – Székelyföld – Kormorán”

 1. A pünkösdi gyimesbükki eseményekről olvashattok csodálatos, fényképekkel gazdagon illusztrált beszámolót ezen az oldalon.

  Talán elviselhetőbbé teszik a képek a mai gyásznapot…

 2. visszajelzek: 13-án ott leszek 😀 Mondom ezt itt is azért, mert mostanában az emiljeim vagy célba érnek vagy nem….

 3. Igen @ngie, ott leszek 13-án. 🙂

 4. Reggel még nem volt ilyen emilem, de majd most jól megnézem 😀

 5. Örülök, hogy szivesen és örömmel olvastátok:) így utólagis elnézéseteket kérem, hogy így megvárattalak, ha még valamire kiváncsiak vagytok esetleg, kérdezzetek nyugodtan.
  Bár igaz itt nagyrészt a Kormoránra koncentráltam, nem sok szót ejtettem magáról az önnepségről, de gondolom azt nem is kell mondanom, hogy milyen felemelő érzés volt ott a helyszinen végighallgatni Böjte atya beszédét, amit ti is olvashattatok itt a világhálón, elénekelni a himnuszt, nézni a meghatódott több 100 ezres tömeget levonulni a hegyről. Tudom nehéz, és messze van eljutni, de én azt mondom, hogy legalább egyszer mindenképpen el kell menni, mert csak ott lehet átélni mindazt a szép dolgot, amit én is átélhettem:)
  @ngie, a kedvedért írok a Renis rovatba is néhány sort képekell.
  És én is gratulálok mégegyszer mindannyiótoknak, örülök, hogy visszajelzést kaptatok, és nemsokára ti is átvehetitek a nyereményeitek.

 6. Örülök Nóri, hogy előkerültél, soraid jól estek és reméljük ezentúl nem csak inkognitóban szürcsölgeted a teádat a Pilvaxban 😉 !

 7. Ne haragudj érte! 😉

  (…remélem, Te is ott leszel! 🙂 )

 8. Úgy látom @ngie beelőzött! 🙂

 9. Sziasztok!

  Azt hiszem elérkezett az ideje annak, hogy én is megszólaljak. Először is Csizihez intéznék néhány gondolatot. Az elmúlt hónapokban kezdtem el olvasgatni a Pilvaxot, eddig inkognitóban. 😀 Biztosan nem kevés munkád és rááldozott időd lehet abban, amit véghezvittél az oldal indulásától mostanáig. Igazán igényesre sikerült! Köszönöm, hogy olvashatom!

  Ágica! Én is köszönöm a beszámolót és a képeket. Jó volt olvasni!

  A TR játék további nyerteseinek pedig javaslom, hogy nézzék meg a postaládájukat! 😉

 10. Nyervi! Biztosan Te is megkaptad az alábbi üzenetet:

  “Ezúton értesítelek, hogy a Tóth Reni játékban megszerzett nyereményedet a június 13-i Kormorán koncert napján veheted át Renitől…. “…

  Szóval elég csak annyit levelezni, hogy ennek a kérésnek megfeleljen:

  “Légy szíves abban az esetben is jelezz vissza, amennyiben számíthatunk a részvételedre!”

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..