Eseménynaptár

 Szerző: - 11:41  Vélemény?
máj 072010
 

Figyelemmel kísérve az előttünk álló heteket, hónapokat a bőség zavarát érzem. Átnéztem a Kormorán, az Ismerős Arcok és a TransylMania koncertnaptárját, számtalan fellépésük lesz ezen a nyáron is 🙂 ! A hangversenyek sokszor nagyobb rendezvények, fesztiválok részét képezik.

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért készítettem el A mi Pilvaxunk Eseménynaptárát, amelyet a jobb oldalon alul találtok meg. Arra kérem minden vendégünket és törzsasztaltársunkat, hogy ha tudomásotokra jut valami fontos rendezvény, úgy küldjétek el, elhelyezem az Eseménynaptárban. Semmiképpen ne tekintsétek az ott olvasható eseményeket “hivatalos”-nak, tájékozódjatok, mielőtt útnak indulnátok. Természetesen nem csak hangversenyek, hanem más érdekesnek ígérkező programokra is várok ajánlót!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a Magyarok Országos Gyűlésének a honlapját, elsősorban az ott látható diavetítést – felemelő!

[doktorcsp]

  3 hozzászólás - “Eseménynaptár”

 1. A június 26-i Vésztő-Mágoron tartandó rendezvényről kaptam anyagot Sztamassz-tól – köszönet érte!
  Kellő időben majd elhelyezem a címlapon is, de hogy tudjátok a programokat tervezni, íme a rendezvény plakátja!

  Egy napon Kormorán, TransylMania és Ismerős Arcok – az ínyencek megnyalhatják a szájuk szélét!

  További tudnivalók a rendezvényről:

  “2 színpadon fognak a koncertek—CSILLAGÖSVÉNY-TRANSYLMANIA-ISMERŐS ARCOK-KORMORÁN— zajlani, azért nincsen “átszerelési idő” feltüntetve a koncertek között, hanem az egyik domboldali színpadon ahogy befejeződik, a másik domboldali színpadon már lehet is átjönni a másik
  zenekar koncertjét nézni….

  …aztán ezen kívül az egész napos programok is fel vannak tüntetve a plakáton (lesz népzene+táncház+régészet, egyéb, ami egy történelmi emlékhelyen csak lehet..:)))) )

  A belépés INGYENES, ezúton is hívlak bennetek ide is.
  üdv.: Sztam.:)”

 2. Ha jól fésültem össze a koncertidőpontokat, akkor június 26-án Vésztő-Mágoron egy napon lép fel a Kormorán, az Ismerős Arcok és a TransylMania, viszont semmi egyéb bővebb információt nem találtam az eseményről. Ha tudtok valamit, legyetek szívesek tegyétek közkinccsé!

 3. Alaposan frissült ,,A mi Pilvaxunk” eseménynaptára!

 Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kötelező

Kötelező

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..